aktivnosti

čas je za pustolovščino

Pojdimo ven … v naravo, na zabavo pod milim nebom. Raziskujmo, občudujmo, bodimo pustolovski … Tuhinjska dolina ponuja za vsakega nekaj. 

Z nahrbtnikom na rami

Po vaških poteh, gozdnih stezicah, pohodnih poteh, označenih peš poteh, romarski poti, planinskih poteh ... Tudi bosonoga pot je prav posebno doživetje.

kolesarjenje
S kolesi na izlet

Tuhinjska dolina vabi tako cestne kolesarje kot vse tiste, ki so jim ljubše bolj razgibane poti. Menina planina je raj za gorske kolesarje ... na voljo tudi električna kolesa.

Kopanje v Termah Snovik

Plavanje in sprostitev v čudovitem okolju Term Snovik. Kopanje v bazenu bogatijo številne vodne atrakcije, termalna voda pa ima izredno zdravilne učinke.

Plezanje

Za ljubitelje vertikale tudi Tuhinjska dolina ponuja adrenalinske užitke. Plezalna stena v Snoviku bo zadovoljila še tako zahtevne plezalce.

Za zdravje telesa in duha

Na kneippanje in po bosonogi poti v Terme Snovik. Razmigat telo po Tuhinjski dolini in na eko grižljajčke po lokalnih kmetijah. Dodajte še gozdno umirjanje in dan bo popoln.

Druženja na prostem

Obožujemo piknike na prostem … razvajajmo želodčke in razmigajmo telesca. V objemu pašnikov na Menini planini je moč igrati tudi Frizbi golf.